menu
Word Lid
Stand van zaken ivm het asielcentrum (3)

INFOMOMENT ASIELCENTRUM

Wij vernamen dat de aanpalende eigenaars rondom het toekomstige asielcentrum een uitnodiging ontvingen voor een infomoment op woensdag 18 maart om 13u30. Hierbij hebben wij toch enkele bedenkingen

Ten eerste wordt slechts een beperkt aantal mensen uitgenodigd. Zelfs de mensen aan de overkant van de straat ontvingen geen brief. Vlaams Belang vindt dat ook zij deze brief hadden moet krijgen en het recht hebben om geïnformeerd te worden.

Ten tweede vinden wij het tijdstip van het infomoment (al dan niet bewust) zeer slecht gekozen. De meeste mensen zijn op woensdagmiddag gaan werken of zitten thuis met de kinderen. Daar wordt geen rekening mee gehouden.

Het is duidelijk dat men een zo klein mogelijke groep wil ontvangen om achteraf toch maar te kunnen zeggen dat ze moeite hebben gedaan om de buurt te informeren. Het was al eerder duidelijk dat er weinig rekening wordt gehouden met de standpunten of bezorgdheden van de buurtbewoners. Deze aanpak getuigt van een schandalige onverschilligheid, een complete wereldvreemdheid en vooral van zeer weinig respect voor de buurtbewoners. Vlaams Belang zal hiervoor de nodige acties ondernemen.

ONTVANG ONZE NIEUWSBRIEF